19 Ağustos 2013 Pazartesi

Neden Rusça Öğrenmeliyim?


NEDEN RUSÇA?
     Ukrayna’nın önemli kültür merkezlerinden birisi olan Odessa şehrindeki dil eğitim merkezlerine katılarak, Türkiye’de önemli bir yere gelen Rus dilini öğrenebilir ve farklı kültürlerle tanışabilirsiniz. Rusça’yı, Türkiye’den daha ekonomik koşullarda ve pratik yaparak kısa sürede geliştirme olanaklarıyla öğrenmek için,  Ukrayna’da birebir derslerle ya da grup dersleriyle yapılan Rusça kurslar sayesinde kısa sürede Rus diline hakim bir hale gelebilirsiniz. Yaklaşık olarak 10 aylık bir eğitim sürecinden geçiren bu kursların bitiminde, Rusça’yı rahatlıkla konuşabilirsiniz. Eğitim programının yanı sıra dile hakim olmanızı sağlayan diğer bir nokta da, sürekli o dili konuşan insanlarla pratik yapma olanağınızın olmasıdır.
     Rusya ile yapılan iş ortaklıkları ve turizm sektöründeki Rus turistlerin artışı gibi nedenlere bakılarak, uluslararası pazarda önemli bir yere sahip olan Rus dilini, Ukrayna’da öğrenme fırsatını kaçırmayın. Ukrayna’da Rusça imkanı sunan kurslara katılarak, Türkiye’den çok daha ekonomik fiyatlara Rus dilini öğrenebilirsiniz. Ülkemizde son yıllarda büyük önem kazanan Rusça, ülkemizin ticari, kültürel, ekonomik ve turizme dayalı ilişkilerde ve daha birçok alanda Rusça bilen elemanların aranmasına neden olmaktadır. Bu yüzden üniversite eğitiminizde Rus diline ağırlık vererek, Türkiye’de rahatlıkla iş bulabilirsiniz. Özellikle Belarus’ta bulunan üniversiteler, Türk ve Orta Doğu ülkelerinden gelen birçok öğrenciyi bir araya getiren, sınav şartı aramayan ve öğrencilere hitap eden bir ülkede yer aldıklarından, son yıllarda Türk öğrenciler tarafından da rağbet görmektedir. Üstelik Belarus’taki üniversiteler, Türkiye’deki birçok üniversiteye göre çok daha ekonomik olması açısından da tercih listelerindedir.
     Ülkemize giriş yapan Rus turistlerin sayısı her geçen gür artarken ve Rusya ile olan ilişkilerimiz her geçen gün güçlenirken birçok sektörde, Rusça bilen kalifiyeli elemanlar aranmaktadır. Siz de sektördeki yerinizi belirlemek için Ukrayna’da Rusça dil eğitim merkezlerinden birisini tercih ederek, ülkenize döndüğünüzde rahatlıkla iş bulabirsiniz. Başta turizm sektörü olmak üzere, birçok sektörde Rusça bilen eleman açıklarının bulunması, önümüzdeki yıllarda mezun olacak öğrenciler ve yurtdışı Rusça kurslara katılarak dil edinimini geliştiren bireyler için oldukça büyük bir avantajdır, Everest Eğitim ekibi olarak sizleri Karadeniz’in en büyük limanlarından birisine sahip, Karadeniz’in incisi Odessa’ya davet ediyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder